HABERLER VE ETKİNLİKLER Tüm Haberler
Dünya Miras Alanlarında Koruma ve Turizm Başlıklı Konferans YTÜ'de gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Neslihan Dostoğlu'nun konuşmacı olarak katıldığı, "Dünya Miras Alanlarında Koruma ve Turizm" isimli konferans, YTÜ Mimarlık Fakültesi Prof. Alpay Aşkun salonunda gerçekleştirilmiştir.

2019 Turizm Konferansları Dizisi kapsamında yer alan ve Prof. Dr. Neslihan Dostoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı ve sunduğu "Dünya Miras Alanlarında Koruma ve Turizm" başlıklı konferans 12 Mart 2019 Salı günü saat 15:00’te Alpay Aşkun Salonunda gerçekleştirilmiştir.

Öğretim üyeleri ve öğrencilerin geniş katılımı ile gerçekleşen konferansta Prof. Dr. Neslihan Dostoğlu ağırlıklı olarak 2014 yılında Unesco Dünya Miras listesine giren Bursa ve Cumalıkızık'ın dünya miras listesine girme süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulunmuştur.

Prof. Dr. Neslihan Dostoğlu'na bu değerli konferans için teşekkür ediyoruz.